Külföld

Hollik: A ma nyilvánosságra hozott országjelentés egy hazugsággyűjtemény

Az Európai Bizottság ma nyilvánosságra hozott jogállamisági jelentése semmiben sem különbözik Soros által korábban tollba mondott Tavares-, illetve Sargentini-jelentésektől – fogalmazott közösségi oldalára feltöltött videójában Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik: A ma nyilvánosságra hozott országjelentés egy hazugsággyűjtemény
Hollik István: Věra Jourovának is a Soros-hálózat diktálta az országjelentést
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

„A ma nyilvánosságra hozott országjelentés egy hazugsággyűjtemény” – emelte ki Hollik, hozzátette, hogy amióta a kormány nemet mondott a bevándorlásra, a brüsszeliek azóta támadják.

„Kezdték a Tavares-jelentéssel, aztán folytatták a Sargentini-jelentéssel, most Věra Jourová is beállt a sorba. Nekik is a Soros-hálózat diktálta a jelentést, ahogy a korábbiakat is” – mondta.

Objektum doboz

A politikus szerint ezt az is bizonyítja, hogy a magyar dokumentum fejezeteihez összesen 12 civil szervezetet kérdeztek meg; ezek közül 11 kapott pénzt Soros György szervezetétől.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ezekkel a támadásokkal az a céljuk, hogy megzsarolják a magyar kormányt, hogy ne azt tegye, amire a magyar emberek fölhatalmazták, hanem hogy azt csinálja, amire ők utasítják.

„Ez viszont sohasem fog megtörténni, mert nekünk Magyarország az első!” – zárta szavait Hollik István.

Kapcsolódó írásaink