Külföld

Kásler: Minden magyar támogassa a magyarság képviseletét!

A vasárnapi romániai helyhatósági választásokkal kapcsolatban Kásler Miklós emberierőforrások-miniszter arra biztat minden erdélyi, romániai magyar embert, hogy éljen szavazati jogával, voksával pedig támogassa a magyarság képviseletét.

Kásler: Minden magyar támogassa a magyarság képviseletét!
Kásler: Minden magyar támogassa a magyarság képviseletét! (képünk illusztráció)
Fotó: Pexels

A tárcavezető szombaton a Facebookon megosztott bejegyzésében azt írta, az erős magyar képviselet ugyanis kulcsfontosságú a külhoni magyarság fejlődéséhez és gyarapodásához.

Kásler Miklós úgy fogalmazott: „Közösségeink életének megszervezése, alakítása és formálása olyan érték, amiért elődeink közül sokan életüket adták.”
 

Kapcsolódó írásaink

Hatalmi harcok a baloldalon

ĀA Soros-féle nyílt társadalom eszméjét követő nyugati országok azokról az értékekről mondtak le, amelyeket Közép-Európa megőrizne – véli a Nézőpont Intézet elemzője

Kétpólusúvá válhat az erdélyi politika

ĀÖnkormányzati választásokat tartanak Romániában, ami a decemberi parlamenti választások főpróbája lesz – Marosvásárhelyen és Szatmárnémetiben is nagy csata jöhet

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom