Külföld

„Magyarország az európai politika követőjéből annak formálójává válik”

A keresztény-konzervatív kétharmados győzelem után a támadások egyből elkezdődtek a magyar kormány ellen, és azóta is tartanak - mutatott rá Varga Judit egy csütörtöki Facebook-posztban, amelyben a Politico vezércikkíróját bírálta.

„Magyarország az európai politika követőjéből annak formálójává válik”
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: MH/Katona László

„Bár a ma reggeli Politico-ban megjelent Lili Bayer vezércikkének egyetlen állításával sem értek egyet, mégis a baloldali liberális média újságírója egy dologra rávilágít: a keresztény-konzervatív kétharmados győzelem után a támadások egyből elkezdődtek a magyar kormány ellen, és azóta is tartanak” - mutat rá az igazságügyi tárca vezetője.

„Az pedig, hogy a Bizottság jogállamisági jelentésének nyilvánosságra hozatala előtt egy Sargentini-jelentésre hasonlító cikk jelenik meg, arra utal, hogy újból csak Magyarországot akarják befeketíteni a liberális médiában” - hangsúlyozta Varga Judit, aki szerint mindennek ellenére a 2010 óta következetesen képviselt (és ezért folyamatosan támadott) határozott keresztény-konzervatív elvek egyre inkább szerepet játszanak Európa alakításában.

Így válik Magyarország az európai politika követőjéből annak formálójává! - mutatott rá a miniszter

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom