Külföld

Donald Trumphoz kötődő tartalmakat töröltek

Újabb áldozat Seattle-ben

Várhatóan jövő márciusban kezdődik az afroamerikai George Floyd halálát okozó rendőrök pere – jelentette be Peter Cahill bíró, miután megtartották az első meghallgatást hétfőn Minneapolisban.

Donald Trumphoz kötődő tartalmakat töröltek
Donald Trump
Fotó: AFP

Derek Chauvin ellen gyilkosság, három volt kollégája ellen bűnrészesség miatt emeltek vádat. Időközben a rasszizmus ellen tüntetők által Seattle-ben elfoglalt „autonóm zónában” újabb két embert ért lövés. Ezúttal egy tizenhat és egy tizennégy éves fiút lőttek meg, előbbi belehalt sérüléseibe. Egyébként a Reddit közösségi portál gyűlöletkeltésre hivatkozva törölte Donald Trump (képünkön) támogatói csoportjának oldalát, a videóközvetítéssel foglalkozó Twitch pedig felfüggesztette az elnök csatornáját.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom