Külföld

Bakondi: Az európai emberek biztonságot akarnak

Az európai emberek biztonságot akarnak, azt szeretnék, hogy az illegális bevándorlók ne tudjanak ellenőrizetlenül „beözönleni” a kontinensre - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerda este.

Bakondi: Az európai emberek biztonságot akarnak
Migrációs hátterű férfi Brüsszelben
Fotó: HATIM KAGHAT / BELGA MAG / Bel

Bakondi György azt mondta, az európaiak célja, hogy a migránsok ne terheljék le az egészségügyi, szociális ellátórendszereiket és ne korlátozzák az újbóli elhelyezkedési lehetőségeiket, miután több százezren elveszítették a munkájukat.

Brüsszel azért támadja Magyarországot, mert nem tetszik neki a kormány hozzáállása a bevándorláshoz - közölte a belbiztonsági főtanácsadó, megjegyezve, folyamatosan nyomást gyakorolnak Magyarországra.

Mivel a kabinet nem fog változtatni a migrációs politikáján, arra lehet számítani, hogy ezek a támadások folytatódnak - mondta Bakondi György.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom