Külföld

A Fidesz a VMSZ jelöltjeit támogatja

A Fidesz a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) jelöltjeinek támogatására buzdítja a vajdasági magyarokat a június 21-ei szerbiai parlamenti választásokon.

A Fidesz a VMSZ jelöltjeit támogatja
Novák Katalin
Fotó: MH

Novák Katalin, a nagyobbik kormánypárt alelnöke  videoüzenetében kiemelte: a szerbiai magyar választók június 21-én ismét dönthetnek arról, hogy „magyar politikusok képviseljék-e a magyar érdekeket”.

A magyar jelöltek helyi, tartományi és országos szinten is indulnak a VMSZ színeiben - mutatott rá a Fidesz alelnöke, majd pártja nevében közölte: „mi a VMSZ jelöltjeit támogatjuk”.

Novák Katalin szerint „a trianoni békediktátum századik évfordulójának évében talán még fontosabb, hogy összefogjunk, hogy a nemzeti összetartozást ilyen értelemben is átültessük a gyakorlatba”.

„Mutassuk meg, hogy a határon túl is vannak magyar érdekek” - hangoztatta, majd a szerbiai magyarokat a választáson való részvételre és mindhárom szinten a VMSZ jelöltjeinek támogatására buzdította,

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom