Külföld

Bakondi: Megállítható az illegális migráció

A járvány idején kiderült, hogy ha van politikai akarat az egyes nemzetállamokban a határok lezárására, akkor az illegális, tömeges migráció megállítható - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Bakondi: Megállítható az illegális migráció
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója
Fotó: MH

Bakondi György hozzátette: ha azonban föloldják a szigorításokat, akkor azonnal újra megindulnak a migránsok.

Vannak különféle erők, amelyek abban érdekeltek, hogy korlátozzák a nemzetállamokat a védekezésben, elérjék a határok megnyitását és ezáltal a migránsok beözönlését Európába - mondta.

Bakondi György megjegyezte: újra hallhatók olyan liberális nyilatkozatok, amelyek a migránskvótát, a migránsok államok közti kötelező szétosztását szorgalmazzák, ezért fontos, hogy nemrég több ország jelezte, ez elfogadhatatlan számukra.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom