Külföld

„Az emberek úgy gondolják, Magyarország jó kezekben van”

Hidvéghi Balázs európai parlamenti képviselő közösségi oldalára feltöltött bejegyzésében számolt be arról, hogy a kemény stílusáról ismert brit sztárriporter, Tim Sebastian vendége volt a Deutsche Welle aktuálpolitikai vitaműsorában, a Conflict Zone-ban.

„Az emberek úgy gondolják, Magyarország jó kezekben van”
Hidvéghi Balázs
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Mint írja, olyan témák kerültek terítékre a beszélgetés során, mint a magyar veszélyhelyzeti intézkedések és a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény, a magyarországi demokrácia állapota, az Európai Unió Bíróságának tranzitzónákkal kapcsolatos ítélete.

„Itt volt az ideje, hogy tisztázzunk néhány kérdést!” – fogalmazott Hidvéghi, aki a videóban kiemelte, az emberek úgy gondolják, Magyarország jó kezekben van. Hozzátette, a rendkívüli jogrend megfelelően van szabályozva és az alkotmánynak megfelelően működik.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom