Külföld

A brit nagykövettel találkozott Varga Judit

Kedden Iain Lindsay budapesti brit nagykövettel találkozott Varga Judit. Az igazságügyi miniszter erről a Facebook-oldalán tett közzé egy videót.

A brit nagykövettel találkozott Varga Judit
Iain Lindsay brit nagykövet és Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook/Varga Judit

A magyar-brit kapcsolatok a Brexit ellenére virágzóbbak mint valaha - írta bejegyzéséhez Varga Judit, aki hozzátette, számára mindig nagy öröm Iain Lindsey-vel, a „legmagyarabb” brit nagykövettel találkozni.

Objektum doboz

A tárcavezető közösségi oldalán arról is beszámolt, hogy telefonon egyeztetett cseh és lengyel minisztertársaival a koronavírus-járvány hatásairól. Varga Judit sikeresnek nevezte a V4-ek együttműködését a vírus elleni küzdelemben, és hozzátette, hogy a gazdasági károk kiküszöbölése és munkaerőpiaci hatások minimalizálása érdekében folytatni kell a közös munkát.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom