Külföld

„Nicsak, ki beszél? Balliberális kormányok és a járványkezelés”

A balliberális kormányok hagyományőrzőket meghazudtoló lelkesedéssel folytatnak hadjáratot Magyarország ellen, ahelyett, hogy saját portájukon néznének körbe és megfelelően küzdenének a koronavírus ellen. Erről szól az Alapjogokért Központ legújabb videós elemzése.

„Nicsak, ki beszél? Balliberális kormányok és a járványkezelés”
Az olasz Demokrata Párt (PD) vezetője, Nicola Zingaretti az egyik leghangosabb kritikusa a magyar kormánynak
Fotó: Andrea Ronchini, Ronchini / Nu

Az Alapjogokért Központ által Facebookra és YouTube-ra is feltöltött videó kivesézi, melyik kormányok hogyan kezelik félre a válságot, miközben azzal vannak elfoglalva, hogy miért nem tetszik nekik a magyar kormány módszere.

Többek között Conte, Zingaretti és Macron is szóba kerül a bemutatóban, de említésre kerül a „liberális laboratórium”, a vírus ellen merőben másként „védekező” Svédország helyzete is.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom