Külföld

„Belülről pusztítják Izraelt George Soros szervezetei”

Likud-párti interjú

George Soros szervezetei éjt nappallá téve, kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától, az amerikai milliárdos belülről pusztítja Izraelt – mondta a Tűzfalcsoport blognak adott interjúban Eli Vered Hazan, az izraeli Likud párt külügyi igazgatója.

A politikus közölte: „Soros olyan civil szervezeteket is támogat, amelyek ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek”. Hozzátette, hogy sok sikert kíván Orbán Viktor miniszterelnöknek a Soros elleni küzdelemben. Az izraeli belpolitikáról szólva Eli Vered Hazan elmondta, a centrista Kék-fehér párt megszegte a választóknak tett ígéretét: jelenleg egy olyan lista támogatja őket, melynek tagjai arabok, valamint egy zsidó politikus, aki gyűlöli Izraelt mint államot és támogatja a terrorizmust. Beszélt arról is, hogy Magyarország és Izrael együttműködése a terror elleni harc tekintetében leginkább a titkosszolgálati és a honvédelmi területen lehet kölcsönösen hasznos.

Kapcsolódó írásaink

Soros hódolói

ĀA nyílt társadalom védelmében jelent meg a spekuláns kötete magyarul, hazai rajongói méltatták

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom