Külföld

Legyőzné Trumpot Sanders egy friss felmérés szerint

Magyar képviselet a CPAC-on

A demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok kedden a dél-karolinai Charleston városában, a CBS televízió által rendezett újabb tévévitán Bernie Sandersre zúdult az össztűz gazdaságpolitikai elképzelései és az általános egészségbiztosításról szóló terve miatt.

A Reuters és az Ipsos kutatása szerint a megkérdezett regisztrált választók 47 százaléka szavazna Sandersre és 40 százalék Donald Trumpra, ha kettőjük közül kellene választani. Időközben elkezdődött tegnap a négynapos CPAC (Conservative Political Action Conference) konferencia, amely az amerikai konzervatívok legfontosabb politikai rendezvénye. Az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós is felszólal ma – tudatta tegnap közleményében a szervezet.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom