Külföld

Gyurcsánynéval az élen akciózik a Soros-hálózat

Hidvéghi a támadások valódi okáról

„A magyar ellenzéki EP-képviselők folyamatosan hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben” – figyelmeztetett tegnapi Facebook-videójában Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő annak kapcsán, hogy a DK-s Dobrev Klára társszervezésében sajtótájékoztató és meghallgatás lesz ma Brüsszelben.

Gyurcsányé akciójáról elmondta, egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az Oktatói Hálózat készített. „Ez a hálózat, amelyet Soros pénzel, már a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott. Ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére” – magyarázta Hidvéghi. Hozzátette: „Akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért, és nemet mondunk a bevándorlásra.” Az eseményen felszólal Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti képviselő is, az EP új „magyarfelelőse”.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom