Külföld

Hidvéghi Balázs: A kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett

Az ellenzék lejárató akciói ellenére a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett - jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a párt Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban.

Hidvéghi Balázs: A kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett
Valójában azért támadják Magyarországot, mert „mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére” - húzta alá Hidvéghi Balázs
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői „a Soros-hálózat hazug vádjait” mondták fel az EP-ben. Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők „folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben”.

Objektum doboz

Kedden „Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe” - közölte. Kifejtette: egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az az Oktatói Hálózat készített, amelyet „Soros pénzel”, és amely annak idején a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott.

Hidvéghi Balázs szerint ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert „mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére”. De akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, „mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért és nemet mondunk a bevándorlásra” - hangsúlyozta a politikus.

Kapcsolódó írásaink