Külföld

Római konferencián beszél Orbán

Nagyszabású konferenciát tartanak február 3-án és 4-én Rómában konzervatív think tankek, mások mellett az olasz Nazione Futura, az izraeli Herzl Institute és a magyar-amerikai Danube Institute.

Római konferencián beszél Orbán
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A konferencia plakátján is a kiemelt legfőbb fellépők Orbán Viktor magyar kormányfő, Marion Maréchal francia politikus – Marine Le Pen unokahúga, jelenleg egy lyoni felsőoktatási intézmény, az ISSEP igazgatója –, Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter, a Liga elnöke, továbbá Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek elnöke. A felszólalók között van még Ryszard Legutko lengyel kormánypárti politikus, az Európai Parlament reformkonzervatív frakciójának (ECR) vezetője és Douglas Murray brit konzervatív publicista, író is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom