Külföld

Gyurcsányné és az új SZDSZ megint nyomást akarnak gyakorolni Magyarországra

A bevándorláspárti EP-képviselők ráadásul mindenféle jogalap nélkül akarnak beleszólni a 7. cikkely szerinti eljárásba, hiszen az nem az Európai Parlament, hanem a nemzeti kormányokból álló Tanács hatásköre  - olvasható a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának csütörtöki közleményében.

A közleményben hangsúlyozzák, a bevándorláspártiak nem adják fel, az Európai Parlament LIBE bizottságában újra nyomást akartak gyakorolni Magyarországra, és hozzáteszik: szégyen és gyalázat, hogy Gyurcsányné és Donáth Anna, az új SZDSZ európai parlamenti képviselője szembemenve a magyar emberek akaratával állandóan a bevándorláspártiak oldalán és megint a magyar érdekek ellen szólaltak fel.

 A bevándorláspárti balliberális oldal továbbra is hadjáratot folytat hazánk ellen.

Azért támadják Magyarországot, mert a magyar emberek nemet mondanak a migránsok betelepítésére - jelenti ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja, majd kiemeli, hogy a bevándorláspárti EP-képviselők ráadásul mindenféle jogalap nélkül akarnak beleszólni a 7. cikkely szerinti eljárásba, hiszen az nem az Európai Parlament, hanem a nemzeti kormányokból álló Tanács hatásköre.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom