Külföld

Folytatódik a munka a migráció megállításáért

Az Európai Parlament keddi alakuló ülésével folytatódik a munka a magyar emberek akaratának uniós képviseletéért: a Fidesz-KDNP 13 fős képviselőcsoportja mindent meg fog tenni a bevándorlás megállításáért, a nemzetek európájának és a keresztény kultúra védelméért, emellett kezdeményezni fogja a migránskártya-program leállítását és azt is, hogy az új EP vonja vissza a migránsvízum tervét, mert mindkét program növeli a bevándorlást - olvasható a Fidesz-KDNP EP-frakciójának közleményében, amely azt is kiemeli: a magyar ellenzék EP-képviselői a bevándorláspárti erőkhöz csatlakoztak.

Folytatódik a munka a migráció megállításáért
Deutsch Tamás lett az új delegációvezető
Fotó: MH

A közel 44 százalékos rekordrészvétel mellett lezajlott májusi európai parlamenti választáson a Fidesz-KDNP szövetsége rekordgyőzelmet aratott: a hazánknak járó 21 mandátumból 13-at nyert el, így továbbra is a legnagyobb magyar delegáció lesz az EP-ben, emlékeztet a Fidesz-KDNP képviselőcsoportja.

Az Európai Parlament mai alakuló ülésén a Fidesz-KDNP frakciója megtartotta tisztújítását. Az új delegációvezető Deutsch Tamás lett, aki 2009 óta EP-képviselő. A delegáció elnökévé Szájer Józsefet választották, aki hazánk 2004-es uniós csatlakozása óta európai parlamenti képviselő. Mindketten a Fidesz alapító tagjai.

Kapcsolódó írásaink

Tusk új nevekkel állt elő

ĀA német védelmi miniszternek a nap folyamán egyre nőttek az esélyei - Magyar delegáció: A Soros-hálózat továbbra is Timmermans személyét erőlteti