Külföld

Soros szervezi a migránskaravánokat

George Soros által pénzelt baloldali csoportok szervezik és segítik az amerikai-mexikói határon megjelenő migránskaravánokat – mondta a Fox News csatornán az ismert amerikai konzervatív rádiós és tévés műsorvezető, Glenn Beck.

Soros szervezi a migránskaravánokat
Glenn Beck szerint George Soros szervezetei segítik az Egyesült Államokba tartó migránstömegeket
Fotó: MH

Beck szerda este a Sean Hannity Show vendége volt, ahol többek közt az Egyesült Államok déli határához Közép- és Dél-Amerikából érkező migránstömegek okozta válsághelyzetről is szó esett.

Glenn Beck szerint Donald Trump elnök nehéz helyzetben van, mert a határnál próbálja kezelni a problémát, a helyzet megoldásához viszont azok ellen a – többek közt Soros hathatós pénzügyi támogatásából működő - csoportok ellen kellene fellépni, amelyek szervezik és segítik az illegális bevándorlók tömegeinek eljutását a határhoz.

Objektum doboz

Beck arra is felhívta a figyelmet, hogy az újabb és újabb hullámokban érkező migránstömegeket egy idő lehetetlen lesz megállítani vagy kontrollálni, ami káoszhoz vezethet. Ennek a jelenségnek a kapcsán érdemes megjegyezni, hogy az európai migránskaravánok hasonló válsághelyzetet idézhetnek elő – írja cikkében a Tűzfalcsoport blog.

Glenn Beck hozzátette, Trump elnök csak akkor tudja ténylegesen megoldani a problémát, ha nevén nevezi a valódi ellenséget, ami pedig nem más, mint George Soros és az általa finanszírozott bevándorláspárti szervezetek.

Épp egy ilyen, szélsőségesen bevándorláspárti társaság, a Hispanic Federation részesítette tegnap kitüntetésben Sorost, amiért „folyamatosan, odaadással segíti a latino közösségeket.”

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy hálásak a milliárdos spekulánsnak, amiért tevékenyen támogatja a spanyol ajkú migránsok beáramoltatását az Egyesült Államokba. A szervezet egyébként megválasztása óta folyamatosan támadja Trumpot, amiért az amerikai elnök korlátozni akarja a Mexikó felől érkező, nagyrészt illegális migránsok bejutását az országba.

Kapcsolódó írásaink