Külföld

Fidesz: A májusi választás Európa jövőjéről szól

Az európai parlamenti választás Európa jövőjéről szól, mert eldől, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes erők vezetik-e Európát - közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

 A nagyobbik kormánypárt ezt Ujhelyi István és Tóth Bertalan MSZP-s politikus pénteki sajtótájékoztatójára reagálva közölte.

A Fidesz szerint ha a szocialista Ujhelyi István és a hozzá hasonló bevándorláspárti politikusok kerülnek többségbe az új Európai Parlamentben, akkor fel fogják gyorsítani a migrációt. Hozzátették: a szocialisták eddig is Brüsszel érdekeit képviselték az Európai Parlamentben, és most is a brüsszeli "mantrát fújják", még több hatalmat akarnak Brüsszelnek minden téren.

A kormánypárt emlékeztetett arra, hogy az EU-csatlakozást az Orbán-kormány készítette elő, és a csatlakozáskor még szó sem volt a migránsok betelepítéséről, a migráció támogatásáról. Ezeket a bevándorláspárti politikusok, köztük a magyar szocialista EP-képviselők szavazták meg, szembemenve a magyar emberek akaratával - olvasható a közleményben. 

Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben és megvédik Magyarországot a bevándorlástól - közölte a Fidesz.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom