Krónika

Hatalmas karambol és halálos áldozatok az Árpád-hídon

A legfrissebb információk szerint hárman meghaltak, többen megsérültek, a lezárás a közösségi közlekedési járművekre is vonatkozik

Szerda este három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.

Hatalmas karambol és halálos áldozatok az Árpád-hídon
Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki. A beavatkozás idejére lezárták az Árpád hidat, a korlátozás a közösségi közlekedési járművek haladását is érinti. Az első hírek szerint többen is megsérültek.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül.

A BKK Info az Facebook-oldalán azt közölte, hogy az 1-es villamos a Göncz Árpád városközpont és a Bécsi út/Vörösvári út között nem közlekedik a baleset miatt. A kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehet utazni.

Érdekesség, hogy szinte napra pontosan egy évvel az Árpád-hídon történt tragikus kerékpárosgázolás után újabb óriási baleset történt szinte ugyanazon helyszínen.


Kapcsolódó írásaink

Baleset az M1-esen

ĀTöbb gépkocsi összeütközött az autópálya 143-as kilométerénél, Lébény térségében, a Budapest felé vezető oldalon szerda este