Krónika
Segít a turizmusnak a magyar gasztronómia
Étteremkalauz
Hozzátette: büszkék lehetünk a szakácsainkra, hiszen ez az eredmény ő szakmai sikerük. Hangsúlyozta, erre az elismerésre régóta várt a szakma, a két csillag paradigmaváltást hozhat, minőségi váltást eredményezhet, aminek jelentőségét csak az első Michelin-csillag megszerzéséhez lehet hasonlítani. Guller megjegyezte: az elismerésnek köszönhetően minden bizonnyal több turista érkezik majd a magyar fővárosba, aminek következtében a gasztrokínálat színvonala is tovább emelkedhet. A népszerűsítésben sokat segíthet az az ötven külföldi újságíró is, akik két napon át ismerkedtek Budapest gasztronómiai kínálatával, nevezetességeivel. Szerepük már csak azért is lényeges, mert a felmérések szerint legalább hétmillió gasztroturista él kontinensünkön.