Krónika

Újabb nőt állítja, hogy megerőszakolta S.B. Ahmad

„Amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót és berángatott a wc-be”

A nő állítása szerint Ahmad az előző eset előtt egy hónappal, ugyanazzal módszerrel kényszerítette szexuális aktusra.

S.B. Ahmad-ot kedden fogták el egy osztrák vonaton. A vádak szerint a 18 éves afgán menekült vasárnap hajnalban, egy budapesti gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy 21 éves légiutas-kísérő nőt, miután magukra zárta az mosdó ajtaját.

Mint mi is megírtuk már a rendőrök a nyomozás során további két szeméremsértő bűncselekményt fűznek a bevándorlóhoz.

Sarhadi Bilal Ahmad ellen a nyomozóhatóság kezdeményezte európai elfogatóparancs kiadását is, amelyet a Budai Központi Kerületi Bíróság ügyeletes bírója soron kívül elrendelt - olvasható a rendőrség közleményében.

Az osztrák rendőrség az oltalmazott státuszban lévő afgán férfit - aki 2017 nyara óta élt Magyarországon - kiadatási őrizetben tartja.

Most az Indexnek nyilatkozott egy újabb áldozat, hogy őt is megerőszakolta S.B Ahmad. 

A 22 éves nő állítása szerint augusztus hetedikén hajnalban tért be az Erzsébet körúti kebabozóba, hogy feltöltse lemerült telefonját.

„Teljesen biztos, hogy ő volt az„ – nyilatkozta az Indexnek az áldozat, aki a médiában terjesztett fotók alapján ismerte fel támadóját – „Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót és berángatott a wc-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt.” - sokkos állapotban mondta az indexnek a nő, majd hozzá tette: Utána kinyitotta az ajtót és felajánlotta, hogy hív egy taxit nekem. 

A nő bevallása szerint nem tett még feljelentést a rendőrségen, ugyanis még nem heverte ki a vele történteket, de a napokban mindenképp megteszi.

Az kebabozó üzletvezetője S.B Ahmad-ot eleve ki akarta rúgni, ugyanis „agresszív és nyers volt a vendégekkel.”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom