Krónika

Tolvajok vitték el a jéghegy vizét

Vodka-alapanyag

Harmincezer liternyi jéghegyből nyert víz tűnt el a Port Union raktárának víztározóiból, melyet vodka készítéséhez használtak volna fel – jelentette a kanadai Cbc.ca. Az eltulajdonított jéghegyvíz mintegy kilenc–tizenkétezer dollár közötti összeget ér a becslések szerint.

A jéghegyből származó vizet tavaly nyerte ki a cég, és tároló tartályokban őrizték. A tolvajok tehát nem bajlódtak azzal, hogy egy jéghegyből – bonyolult módszerrel – kinyerjék a tiszta vizet, inkább cseppfolyósan elvitték. A rendőrség jelenleg egy olyan tartálykocsit vagy pótkocsit keres, amelyben ilyen hatalmas mennyiségű víz elfér. A bűntény motivációja nyilván vagy egy versenytárs drasztikus lépése volt, vagy egy kirúgott alkalmazott bosszúja. A tetteseket valószínűleg egy italelőállító vagy kozmetikai cégnél kell majd keresni.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom