Krónika

Szívbetegsége miatt engedték ki a gázolót

M. Richárdra műtét vár

Ismét kiengedték a börtönből M. Richárdot. A Pesti Központi Kerületi Bíróság bírája hétfői végzésével ugyanis megszüntette a férfi letartóztatását, és Budapest, valamint Pest megye területére bűnügyi felügyeletét rendelte el – tudta meg a 24.hu.

 Ez azt jelenti, hogy a Dózsa György úti tragédia elsőrendű vádlottja Budapest és Pest megye területén szabadon, korlátozás nélkül mozoghat. Az nyomozási bíró orvosszakértői vélemény alapján döntött az enyhébb kényszerintézkedésről. Bár M. Richárd jelenleg nincs az életét közvetlenül veszélyeztető állapotban, de szívbetegségének súlyosbodása a következő hónapokban felgyorsulhat, és ezzel együtt az életét közvetlenül veszélyeztető, akár halálos kimenetelű szívritmuszavarok is jelentkezhetnek.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom