Krónika

Megkéselte tanárnőjét és társait egy diák

Iskolai halálesetek Fehéroroszországban

Kamaszfiú késelt egy fehéroroszországi iskolában – adta hírül tegnap az MTI. A tizenöt éves diák egy konfliktust követően reggel az osztálytermében késsel nyakon szúrta tanárnőjét, illetve három másik diáktársát megsebesítette. A nő és egy gyerek belehalt a sebesüléseibe, a másik két diákot kórházban ápolják.

A támadó ezt követően elrejtőzött, a hatóságoknak két-három óra alatt sikerült elfogniuk. Az UNIAN ukrán hírügynökség arra emlékeztetett, tavaly októberben egy tizennyolc éves diák a Krím félszigeten, Kercs műszaki szakiskolájában követett el robbantásos és lőfegyverest támadást, amelynek következtében huszonegyen meghaltak, ötvenen pedig kórházba kerültek különböző mértékű sérülésekkel.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom