Krónika

Kis híján meglincselték a sofőrt a helybeliek

Bántalmazták az autóst

Autóst bántalmaztak feldúlt helybeliek egy közúti közlekedési baleset kapcsán Encsen, ahol majdnem megismétlődött az olaszliszkai lincselés – írja a Police.hu. Encs Fügöd településrészén közlekedett október 6-án egy helyi nő az autójával, amikor egy ötéves kislány szaladt ki az út mentén parkoló gépjármű takarásából.

Az asszony megpróbálta elrántani a kormányt, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A balesetet követően a sofőr megállt, és kiszállt gépjárművéből. Többen a gyermek segítségére sietettek, míg mások az asszonyt kezdték hibáztatni a történtekért. Két férfi bántalmazta a nőt, és az autóját is megrongálták. A helyszínre néhány percen belül kiérkező rendőrök a dühös helybelieket megnyugtatták, a gépjárművezetőt szolgálati autójukba ültették, a mentőszolgálat munkatársai pedig kórházba szállították a súlyos sérülést szenvedett gyermeket. A rendőrök egy tizenkilenc és egy huszonhét éves helyi férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás vétség, valamint garázdaság és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom