Krónika

Kaposvár lett a pizzafőváros

Étlaptérkép

Az egész országban a pizza a legtöbbször rendelt étel, de Kaposvár alaposan ráver a legtöbb magyar városra. Az összes rendelés ugyanis hatvan százaléka pizza a városban – írta a Hvg.hu a Netpincér.hu-ra hivatkozva.

Az is kiderült a cég adataiból: rejtélyes okokból szerdánként valamiért a nők alig feleannyit rendelnek, mint a férfiak. A hét közepén a férfiak, a hétvégén, főleg vasárnap, a nők rendelnek többet. A hét utolsó napján a nők kétszer annyi rendelést adnak le, mint a férfiak.

A gyrost legjobban Debrecenben szeretik: amíg az országban az összes megrendelt ételnek alig öt százaléka ez, a debreceni rendeléseknél huszonkét százalék az arány. De azt is megmutatták a számok: a városban a házhoz rendelt desszertek hetvenegy százaléka bizony palacsinta.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom