Krónika

Ilyen ételkölteményekre számíthatnak a Gourmet fesztivál látogatói

A gombóc, a kaviár és a pezsgő a fő téma idén + GALÉRIA!

A gombóc, a kaviár és a pezsgő lesz a központi eleme az idei Gourmet fesztiválnak, amelyen a nemzetközi sztárséfek mellett a magyar gasztronómia legjobb éttermei, cukrászatai és pincészetei is bemutatkoznak május 17. és 20. között a Millenáris parkban.

A sajtó számára tartott hétfői rendezvényen számos kiváló fogást kóstolhattunk a Michelin-csillagos magyar éttermek séfjeitől. Az ételköltemények a fesztivál sztárjai, a gombóc, a kaviár és a pezsgő köré épültek. A Borkonyha beluga lencsés csirkét bolondított meg roppanós rebarbarával, a Costes grízgombócos gombapörköltet varázsolt marinált újhagymával és sülthagymapürével. Az Onyx a szilvásgombócot értelmezte újra egy csodálatos desszertté, míg a Costes Downtown a rebarbara és az eper kaviár előtt kötött házasságát mutatta be.