Krónika

Feldarabolta és ledarálta a magyar nőt az osztrák kannibál

A 64 éves férfi azért végzett a nővel, mert kinevette őt

Egy évvel azután, hogy brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy magyar nőt Bécsben, kezdetét veszi az osztrák kannibál büntetőpere.

A vádiratból gyomorforgató részletek derültek ki a gyilkosságról - írja a Blikk.

Először egy halász figyelt fel R. Zsuzsanna maradványaira a Fertő tónál. Később a búvárok felhozták a nő fejét, jobb és bal alkarját, a bal combját és a jobb sípcsontját is.

A dokumentum szerint a boncolás kimutatta: szinte minden szervet eltvávolítottak, a koponyát pedig megskalpolták. A DNS-adatbank alapján az áldozat kiléte nem is volt megállapítható, de egy kereső kutya nyomot talált az egyik parti kunyhónál.

A kunyhó tulajdonosa a 64 éves Alfred U. volt, akinek a bécsi lakásában emberi vérmaradványokat mutatott ki a kémiai vizsgálat a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson is. Ráadásul a mélyhűtőben emberi eredetű darált húst és kockára vágott húst is találtak.

A vádirat szerint miután a daraboláshoz használt kés eltört, az elkövető egy fűrésszel folytatta elképesztő tettét. Többször is ütést mért a nő koponyájára, hogy ezzel felismerhetetlenné tegye. A maradványokat bezacskózta, majd Rustba ment a parti kunyhójához. Ott pedig a Fertő tóba dobálta a darabokat.

Másnap a fűrész tisztítása közben észrevette, hogy egy húsdarab ott maradt a kádban. Ekkor úgy döntött, hogy elfogyasztja az asszony maradványait. Alfred U. azt vallotta, Zsuzsanna kinevette, ezért végzett vele.

Az osztrák kannibált egyébként korábban háromszor is elítélték. Összesen több mint 11 évet ült börtönben bántalmazás és nemi erőszak miatt.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom