Krónika

Fegyveresek támadtak egy pénzszállítóra

Egy ember megsérült a reptéren

Pénzszállító autót támadtak meg fegyveres rablók szerdán a Köln-Bonn nemzetközi repülőtéren – közölte az MTI. A három, álarcot viselő elkövető a lövöldözés során életveszélyesen megsebesítette az egyik biztonsági őrt, végül egy fekete járművel elmenekültek, amelyet Köln egy városrészében felgyújtva hátrahagytak.

A bűncselekmény a délelőtti órákban, negyed tíz felé történt – mondta Wolfgang Baldes, a rendőrség szóvívője. A támadás idején a biztonsági cég két alkalmazottja a páncélozott járművön kívül tartózkodott, egyiküket combján érte találat, őt a kórházban műtik. A támadók egy táskát zsákmányolhattak Baldes szerint, ezt az információt egyelőre nem sikerült megerősíteni. A repülőtér üzemét nem zavarta meg az incidens, a terminálok szabadon megközelíthetők, egyedül a távolsági buszpályaudvar egy részét zárták le, ahol a bűncselekmény történt.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom