Krónika

Negyven éve nyolcévesen tűnt el, most bejelentkezett és azt állítja, őt keresik évtizedek óta

Cherrie Mahan 1985. február 22-én tűnt el, miután iskolabusza letette őt pennsylvaniai otthona előtt

Közel 40 évvel az eltűnése után bejelentkezett egy nő, aki azt állítja, ő az eltűnt kislány – írja a life.hu.

Negyven éve nyolcévesen tűnt el, most bejelentkezett és azt állítja, őt keresik évtizedek óta
A 40 éve eltűnt Cherrie Mahan bejelentkezett
Fotó: Wikipedia

Cherrie Mahannak 1985-ben veszett nyoma, miután leszállt az iskolabuszról az otthona előtt. Azóta a nyolcéves kislányt eltűntként tartják nyilván, hosszú évek után az ügyben folytatott nyomozás azonban nem vezetett eredményre. A nyomozók úgy vélik, hogy egy 1976-os Dodge furgon, amelyre egy síelő képe volt festve, szerepet játszhatott az eltűnésében. A napokban egy nő jelentkezett be, miszerint ő a közel 40 éve eltűnt kislány.

Cherrie eltűnésének közel 40. évfordulóján egy nő egy Facebook-csoportban vallotta magáról, hogy ő Cherrie. A pennsylvaniai állami rendőrség megerősítette, hogy vizsgálják a nő állítását, hogy valóban ő-e az eltűnt kislány. Cherrie anyja, Janice McKinney azonban szívszorító választ adott a nő állítására: nem gondolja, hogy ez a nő az ő lánya. „Egyáltalán nem hasonlít Cherrie-re. Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy valaki azt állítja, hogy ő Cherrie.” Korábban már három másik személy is azt állította, hogy ő Cherrie.

„Az emberek gonoszak, kegyetlenek, de ez őrületbe kerget. Már 40 éve lesz, hogy Cherrie eltűnt. De ez az eset, ez most más volt. Még csak nem is láttam. Valaki felhívott és elmondta nekem” – mondta az édesanya, majd hozzátette, hogy a bizonytalanság és a tudatlanság a legnehezebb, ami „kiszívja belőled az életet”.

A Pennsylvaniai Állami Rendőrség szóvivője elmondta, hogy vizsgálják a nő állítását, jelenleg egy másik állami ügynökséggel dolgoznak együtt az azonosításán. Az államon kívüli ügynökség még nem vette fel a kapcsolatot vele az általa megadott elérhetőségen.

Kapcsolódó írásaink