Krónika

Ezek a legjobb konyhai kiegészítők a Primarkban + VIDEÓ

Kedvező ár és fenntarthatóság

A sokak által várt budapesti Primark már a nyitás napján óriási sikert aratott. Hatalmas tömeg várta, hogy bejusson az üzletbe. A cég filozófiájának alappillérei a kedvező ár és a fenntarthatóság – írja a mindmegette.hu.

Ezek a legjobb konyhai kiegészítők a Primarkban + VIDEÓ
Az 1969-ben Írországban induló Primarknak már több mint 440 üzlete van a világ 17 országában (képünk illusztráció)
Fotó: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel

Nemcsak a ruhák miatt, hanem a különböző háztartási eszközök, nappaliba való dekorációk vagy épp a konyhai kiegészítők miatt is érdemes ellátogatni a Primarkba. A kínálat színes és változatos, és mindig vannak szezonális termékek is. Most a közelgő nyárra készülve rengeteg kerti grillezéshez vagy piknikezéshez való cuccokat lehet találni. Az eszközöket a jó minőség és a megfizethetőség jellemzi, a legdrágább termék ára sem éri el a háromezer forintot, és vannak nagyon kedvező, többdarabos csomagok is.

A Mindmegette stábja a nyitás előtti sajtóbejáráson kiválasztotta az öt legjobb konyhai kiegészítőt: egy bögre, egy praktikus eszközkészlet, egy Marvel-hősös ételtároló doboz, egy nagy űrtartalmú vizespalack nyárra és egy ötdarabos csomagban kapható konyhai törlőkendő. A termékek áraikkal együtt a videóban láthatók.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink