Krónika

Egy időutazó jóslatai 2024-re

A „misztikus” időutazó, jövendölései szerint pedig egészen bizarr évünk lesz, sárkányokkal és csimpánz-ember hibridekkel

Egy magát időutazóként deklaráló Tiktok felhasznál videója szerint egészen furcsa év lesz a 2024, szuper vulkánnal, szuper viharral, sárkányokal és csimpánz-ember hibridekkel – írja a Bors.

Egy időutazó jóslatai 2024-re
Időutazás
Fotó: AFP/Science Photo Library/VHB/Science P/Victor Habbick Visions

Egy önmagát időutazónak tartó TikTok felhasználó, Eno Alaric rendszeresen megosztja jövendöléseit a publikummal. Állítása szerint ő 2600-ból érkezett vissza közénk, így pontosan tudja mi fog történni.

2024-re pedig egészen bizarr dolgokat jósol.

Alaric szerint június 4-én megszületik az első csimpánz/ember hibrid, amelynek farka és szőre van, de kommunikálni tud mind a majmokkal, mind pedig az emberekkel.

Június 19-én egy újfajta vihar csap le az emberiségre, amely az elmére hat, ezért sokan megőrülnek majd. Akire ráesik a lila eső, az a személy erőszakossá válik a jövendölés szerint.

Július 24-én kitörhet a Yellowstone-kaldera, amelyet a Yellowstone-i szupervulkánnak is neveznek. Amint ez megtörténik, szinte az egész Egyesült Államokat hamu borítja majd.

Augusztus 15-én a jóslat szerint több mint 70 sárkányfajt fedeznek fel a Sziklás-hegységben. Az egyedek tudnak repülni, tüzet lövellni és beszélnek angolul. A különleges lények hajlandók lennének a békés együttélésre, de végül az emberiség hibát vét, így a két faj háborúzni fog.

A jövendölés szerint szeptember 15-én az Egyesült Államok keleti partján hiperkán pusztít, amely az extrém trópusi ciklonok hipotetikus osztálya, és akkor alakulhat ki, ha a tenger felszínének hőmérséklete eléri az 50 fokot, ami 12 fokkal melegebb, mint a valaha mért legmelegebb óceáni hőmérséklet.

Kapcsolódó írásaink