Krónika

Különleges immunerősítő ital – a színésznőnek bevált

Vízzel hígítva olyan, mintha szörpöt inna az ember

Tudatosság, odafigyelés, minőségi ételek és alvás – ezeknek köszönheti fizikális és mentális egészségét a Csináljuk a fesztivált! sztárelőadójaként is ismert énekes, színész. A gyors feltöltést jelentő húsleves mellett a téli időszakban fogyasztott immunerősítő italáról is beszélt a Ridikül vendégeként.

Különleges immunerősítő ital – a színésznőnek bevált
Gubik Petra
Fotó: MH-archív/Katona László

A tudatos táplálkozás témakörét járták körbe Dióssy Klári vendégei, Madár Veronika és Gubik Petra színésznők, Asiama Evelyn antidiéta szemléletű dietetikus, valamint Bajnok Éva belgyógyász, endokrinológus segítségével a Ridikül stúdiójában.

Gubik Petra életében fontos szerepet játszik a tudatos táplálkozás, mert hivatásából adódóan fizikálisan és mentálisan is folyamatosan a csúcson kell lennie. Ha úgy érzi gyors töltődésre van szüksége, a húsleves a biztos megoldása. Munkájából adódóan nem mindig tud odafigyelni a rendszerességre, előfordult, hogy későn ért a színházba, és előadás előtt egyik kezével levest kanalazott, míg a másikkal már sminkelt – mesélte a műsorban, hangsúlyozva általában próbál többször, keveset és minőségi ételeket fogyasztani.

„Már gyerekkoromban is egészséges, zöldségekben, halban gazdag ételek kerültek az asztalra, és bár mindenevő vagyok, és azt eszem, amit megkívánok, figyelek a mértékletességre, a megfelelő folyadékbevitelre és az alvásra. A téli időszakban hangsúlyos szerepet kap nálam az immunerősítés is. Bátyám, aki orvos, gondoskodik arról, hogy ilyenkor legyen otthon berkenyelé. Magas C-vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő, vízzel hígítva olyan, mintha szörpöt inna az ember” – árulta el az énekes, színész a Ridikülben.

Kapcsolódó írásaink