Krónika

Végre előkerült a sorsdöntő bizonyíték a kis Maddie ügyében!

A kis Maddie 2003-ban született, szüleivel pedig 2007-ben nyaralni ment Portugáliába. Egy este a szülei vacsorázni mentek, a gyerekeket pedig a szálláson hagyták. A zárt szobából tűnt el a kislány, és azóta is foglalkoztatja a kérdés a világot, hogy vajon mi történt a gyerekkel? – olvasható a Borsonline.hu-n megjelent cikkben.

Végre előkerült a sorsdöntő bizonyíték a kis Maddie ügyében!
A 2007-ben Portugáliában eltűnt Madeleine McCann
Fotó: AFP/Metropolitan Police/Handout

Azóta sem találták meg a testét, se semmilyen nyomot, amely segíthetne elindulni... Egészen mostanáig.

Eleinte a szüleit gyanúsították, hamarosan azonban kiderült, hogy nem ők a felelősek a kislány eltűnése miatt.

2020-ban keveredett gyanúba Christian B. német állampolgár, aki akkoriban azon a területen követett el erőszakos bűncselekményeket, pedofil bűntetteket – többek között – kiskorú lányokkal szemben, ahonnan Maddie eltűnt. A nyomzók ebből arra következtetnek, hogy ő lehet a gyilkosa. Még mindig börtönben ül egyéb bűntettei miatt, most azonban jó hírekkel rukkolt elő a rendőrség.

Mivel Christian B. arcképével szerte a világon tele vannak a címlapok, egyre ismertebbé válik, és olyan szemtanúk is előléphetnek, akik eddig hallgattak. A rendőrség szerint könnyen lehet, hogy valaki látott valami gyanúsat ebben az időszakban Christian B. körül, csak eddig nem tudatosult benne. Egy börtönőr pedig arról számolt be, hogy minden bizonnyal kihallgatták Christian és az ügyvédje közötti beszélgetéseket. Mindezekből a szakemberek azt a következtetést vonták le, hogy a nyomozás új lendületet vehet. Állításuk szerint már most kulcsfonotosságú nyomokat és esetleges bizonyítékokat kaptak, és hamarosan új erővel indul meg a nyomozás – írja a Mirror.

Kapcsolódó írásaink