Krónika

Machetével fenyegette meg az újságírót a professzor + VIDEÓ

A Mandiner a The New York Post értesülései alapján azt állítja, hogy elbocsátottak állásából egy New York-i professzort Izrael-ellenes bejegyzései miatt, aki egyébként 2023 májusában machetét tartott a lap újságírójának nyakához.

„Takarodjatok a francba az ajtómtól, különben felaprítalak titeket!”

Shellyne Rodriguez professzor korábban azért került címlapokra, mert vírusként terjedt a videó a neten, hogy megátkozta életpárti diákok egy csoportját, akik az abortuszról osztottak meg információkat. A The New York Post munkatársai 2023 májusában személyesen is felkeresték a professzort az ügyben, Rodriguez a folyósóra lépve egy machetét tartott a Post újságírójának nyakához, azzal fenyegetve meg őt és a stábot, hogy hagyják békén.

Takarodjatok a francba az ajtómtól, különben felaprítalak titeket ezzel a machetével!

– kiabálta. A lap szerint ezt követően mondhatni kikergette az épületből a stábot, miközben továbbra is a késsel hadonászott.

Vigyázat! A felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas lehet! Megtekintéséhez kattintson IDE!

„A Cooper Union kirúgott egy közösségi médiában a »cionistákról« írt bejegyzésem miatt” – idézi a lap a 47 éves Rodriguez diákoknak küldött e-mailjét, amelyet egy héttel a tavaszi szemeszter kezdete után küldött ki. A Post szerint ugyanakkor az nem világos, pontosan milyen posztok miatt meneszthették a professzort.

Kapcsolódó írásaink