Krónika

Előre megjósolta a halálát az Aldiban agyonlőtt eladónő

Újabb részletek derültek ki a szörnyű gyilkosságról

A vásárlók szeme láttára végeztek ki egy dolgozót a boltban. Újabb részletek derültek ki a szörnyű gyilkosságról, olvasható a borsonline.hu-n.

Előre megjósolta a halálát az Aldiban agyonlőtt eladónő
Képünk illusztráció
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Sven Simon/Frank Hoermann

Ahogy arról lapunk is beszámolt, megrázó tragédia történt egy Hamburghoz közeli Aldi-üzletben Mörfelden-Walldorfban. Egy férfi ugyanis egy félautomata fegyverrel besétált január 15-én a szupermarketbe, majd egy rövid veszekedés után a pisztolyát az egyik eladóhölgyre szegezte, és több lövést leadott rá.

A nő a helyszínen életét veszítette. A férfi ezután maga felé fordította a fegyvert és öngyilkosságot követett el. Mint kiderült, a tettes nem bírta feldolgozni, hogy a barátnője szakított vele, illetve bántalmazásért feljelentette, ezért gyilkolta meg.

Most a DailyStar derítette ki, hogy az Aysel nevű áldozat rettegett attól, hogy bántani fogja őt az exe, ezért jelezte a bátyjának, hogy fél dolgozni menni, nehogy megtörténjen a legrosszabb.

„Az exe nem hagyta békén, elpusztította. Egyszer azt mondta nekem: egy nap elmegyek dolgozni, de lehet, hogy nem jövök már haza. Félek, hogy jön és megöl” – számolt be a bátyja az elhunyt nő szavairól. A testvér a helyi sajtónak elárulta, hogy folyamatosan rendőrségre jártak, ügyvédet fogadtak, a férfi ellen lakhelyelhagyási kérelmet kértek, de hiába, mindig újra felbukkant.

Objektum doboz

A lap arról is írt, hogy korábban a férfi egyik gyilkossági kísérlete miatt ment tönkre a kapcsolatuk, ugyanis a Plamen P. néven azonosított elkövető egyszer fojtogatta otthonában a barátnőjét, emiatt egy aktív rendőrségi ügy is folyt ellene. Emellett nem volt fegyvertartási engedélye, úgyhogy a nyomozók vizsgálják, hogy hogyan jutott hozzá a félautomata pisztolyhoz.

Kapcsolódó írásaink