Krónika

Alig telt el néhány nap az évből, és Nostradamus jóslata már be is teljesült

A francia asztrológus jóslatai gyakran valósulnak meg

Nostradamus jóslata máris valósággá vált, pedig még a január sem ért véget – írta meg a Promotions.

Alig telt el néhány nap az évből, és Nostradamus jóslata már be is teljesült
Michel de Nostredame
Fotó: Wikipédia

Megdöbbentő, de Nostradamus egyik 2024-es jóslata már valósággá is vált. A francia asztrológus jóslatai gyakran valósulnak meg, például megjósolta a japán földrengést az idén, ami január 1-jén bekövetkezett. A legendás francia asztrológus és csillagász számos jóslata vonatkozik az idei évre, és az eddig eltelt néhány nap alatt – hátborzongató –, de sok jóslata már be is teljesült.

Nostradamus 1555-ben írta meg a híres Les Prophéties (A próféciák) című művét, melyben összefoglalta jóslatait. Őt a sors prófétájának is ismerik, aki 942 elég homályos verset írt a jövőről. Rajongói szerint biztos, hogy pontosan megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat, valamint a Covid–19 világjárványt is. Nostradamus 2024-re vonatkozó jóslatai között szerepel, hogy III. Károly király lemond a trónról, lesz egy tengeri csata, és egy új pápa érkezik a vatikáni trónra. A klímaváltozás pedig különösen súlyosbodni fog.

De más dolgokról is írt az idei évre: „A száraz föld jobban kiszárad, és nagy árvizek lesznek, amikor meglátják." Lehet, hogy ezzel a mondatával már a japán földrengést jósolta meg. A médium követői szerint a jós kétségtelenül arra a földrengésre utalt, ami január 1-jén rázta meg Japánt. A 7,6-os erősségű földrengés újév napján délután történt az ország nyugati partján.

Nos, ha Nostradamus ilyen pontosan meg tudja jósolni a dolgokat, akkor valószínűleg fel kell készülnünk az új brit királyra és az új pápára is. Izgalmas kilátások várhatóak tehát a 2024-es évre.

Kapcsolódó írásaink