Krónika

Zavaros éjszaka volt + VIDEÓ

Egy ceglédi férfi autóját, láncát, karóráját lovasította meg egyik bulipartnere. A rendőrök hamarban tisztázták a történteket, olvasható a police.hu-n megjelent cikkben.

Zavaros éjszaka volt + VIDEÓ
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu

Homályos emlékképekkel a fejében érkezett feljelentést tenni január 8-án egy férfi a ceglédi rendőrkapitányságra. Elmondása szerint két nappal korábban a lakásában tartott összejövetelt: beszélgetés, iszogatás…, majd csak halvány emlékfoszlányok maradtak az estéről.

Objektum doboz

Másnap reggel megdöbbenve tapasztalta, nincs meg a karórája, aranylánca, mi több, a kocsija sem. Helyi rendőreink mindent bevetettek, órák alatt azonosították az este összes résztvevőjét, kiadták az autó körözését, és a szomszédos kapitányságon dolgozókat is riasztották. Másnapra jött is az eredmény: a Nagykátai Rendőrkapitányság munkatáraival közösen Tápiószelén intették ki a forgalomból a jogtalanul elvitt autót, és igazoltatták a benne ülőket.

Mint kiderült, a 27 éves B. Bianka vette magához a kulcsot, és kötötte el a járgányt. A rendőröknek állította, mindez a tulajdonos beleegyezésével történt, és vissza akarta vinni. Erre már nem kell gondot fordítania.

A törvénnyel nem először került szembe a fiatal nő, a kocsi átvizsgálásakor most kábítószergyanús anyagokat is találtak az egyenruhások, az aranylánc is előkerült.

A Ceglédi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és más bűncselekmények miatt indított vele szemben büntetőeljárást, a karóra hollétét még nyomozzák.

Kapcsolódó írásaink