Krónika

„Amikor kinyitottam a szemem, egy ufó bámult a szomszédos háztetőről”

Borzalomról számol be a magyar édesanya

Egyre bizonyosabb, hogy a földönkívüliek nemcsak hogy léteznek, de bizony már itt is vannak. Napról napra gyarapodik a hívők száma, mert egyre többen élnek át észleléseket. Nemrég ufók tűntek fel Csernobilban, űrhajó ütközött egy repülőgéppel, de már a NASA sem titkolja, hogy valami baj van – írta meg a Metropol.

„Amikor kinyitottam a szemem, egy ufó bámult a szomszédos háztetőről”
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A találkozásokról és észlelésekről évtizedeken át nem mertek beszámolni sokan, ugyanis attól tartottak, hogy őrültnek bélyegzik meg őket. Mivel azonban egyre nyilvánvalóbb a tény, hogy valami nagyon nincs rendben, és hogy nem vagyunk egyedül, ezért egyre többen mernek a nyilvánosság elé állni és beszélni. A Metropol egy olvasója most megrázó történetet osztott meg.

Elmondása szerint egy furcsa, nyomasztó érzéssel ébredt fel az éjszaka közepén. A fiatal édesanya a legmélyebb álmából riadt fel, és hirtelen csupa rossz gondolat szökött az agyába. Eszébe jutottak olyan horrorfilmek, amelyeket nagyon régen látott, és azokból rémisztő jelenetek jelentek meg a szeme előtt. Nagyon zavart lett, és idegesen kezdett forgolódni. Mindeközben végig zsibbadást érzett, és az a szúrós érzés piszkálta, amit akkor érzünk, ha valaki figyel minket.

„Nem értettem az egészet. Forgolódni kezdtem, és próbáltam visszaaludni, de végig ijesztő gondolatok motoszkáltak a fejemben. Egy idő után már a szememet sem tudtam lehunyni. Amikor megfordultam a másik oldalamra, megint megpróbáltam elaludni.

Ez azonban nem sikerült, és amikor kinyitottam a szemem, egy ufó bámult a szomszédos háztetőről. Halálra rémültem, azonnal felültem az ágyon, de ő továbbra is engem nézett. Magas, nyúlánk emberalakja volt. A kezei majdnem a talpáig értek, és nagyon hosszú ujjai voltak.

Ahogy farkasszemet néztünk, zokogni kezdtem. Percekig bámult rám, majd a ház túloldalán lemászott a tetőről, és én nem láttam többet. Csak arra tudok gondolni, hogy ez vajon hányszor történt meg eddig, vissza fog-e jönni, és hogy mit akar tőlem” – mondta kétségbeesetten az anyuka.

Kapcsolódó írásaink