Krónika

Jónak lenni jó! – A Prima Primissima díját ajánlotta fel az M4 Sport

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója a csütörtöki Ferencvárosi TC–Fiorentina Európai Konferencia Liga-csoportmérkőzés szünetében jelentette be a felajánlást

A közmédia nagy hagyományokra visszatekintő Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójának támogatásra ajánlotta fel a Prima Primissima díjával járó pénzjutalom teljes összegét az M4 Sport, amely a magyar ismeretterjesztés és média kategóriában érdemelte ki a 15 millió forinttal járó elismerést – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája csütörtökön az MTI-vel.

Jónak lenni jó! – A Prima Primissima díját ajánlotta fel az M4 Sport
Székely Dávid csatornaigazgató, miután átvette az M4 Sport televíziós sportcsatorna nevében a magyar ismeretterjesztés és média kategória díját a Prima Primissima díjátadó gálán a Müpában
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

„Megtiszteltetés és büszkeség az M4 Sport csapatának a rangos elismerés, amelynek pénzdíját száz százalékban felajánlják a Jónak lenni jó! program kedvezményezettjének, a koraszülött és vele született rendellenességgel élő gyermekeknek segítséget nyújtó Semmelweis Egyetem Alapítványnak” – fogalmazott Székely Dávid.

„A cél számunkra is nagyon fontos, hiszen köztünk is vannak olyanok, akik a tervezettnél korábban jöttek a világra, és többen lettek a kollégáink közül épp idén szülők” – idézi a közlemény Székely Dávidot.

Az idei évben több neves sportoló, köztük Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Nagy László kétszeres BL-győztes kézilabdázó, sportigazgató, valamint az FTC, és a 2004-es magyar olimpiai aranyérmes vízilabda csapat tagja is csatlakozott a kezdeményezéshez. Székely Dávid mindezt úgy kommentálta: „Nagy öröm, hogy már eddig is számtalan felajánlás érkezett többek között a hazai sportvilágból. Bízunk benne, hogy példánkat sokan követik, és ha csak egy kis összeggel is, de tudják támogatni a kezdeményezést, így a december 17-i egésznapos műsorfolyam végére sikerül egy jelentős támogatással sok gyermek életén segíteni.”

A tájékoztatás szerint a Semmelweis Egyetem Alapítványt telefonon küldött adomány formájában vagy relikviák megvásárlásával lehet segíteni: 500 forinttal a 13600 telefonszám hívásával és a 04-es azonosító megadásával, valamint SMS-ben a 04-es szám elküldésével ugyanerre a telefonszámra.

A közmédia karitatív kampánya ezúttal is különleges tárgyak eladásával segíti a szervezet munkáját. Az ismert emberek által felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet fix áron megvásárolni, több különleges tárgyat pedig a közmédia december 17-i egész napos műsorfolyama alatt bocsátanak árverésre – áll az összegzésében.

Kapcsolódó írásaink