Krónika

Balesetek, útlezárások, torlódások

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményeket tett közzé az Útinform

A 42-es főúton Biharkeresztes térségében két személygépkocsi ütközött össze. Az 54-es km-nél a forgalom félpályán halad.

Balesetek, útlezárások, torlódások
A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalota határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor (képünk illusztráció)
Fotó: police.hu

Komárom-Esztergom és Pest vármegyében a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható a Tardos és Bikolpuszta közötti szakasz.

A Budakalász–Dobogókő–Esztergom összekötő utat a 21-es és a 33-as km között lezárták. Pilisszentlélek település erre a szakaszra esik, ezért csak a helyi lakosokat engedik be. A dobogókői bekötőutat szintén lezárták.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalota határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

Az ukrán–magyar határszakaszon levő határátkelők túlterheltsége miatt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán a 82-es km-nél lévő Borsókúti pihenőnél, a 142-es km-nél fekvő Geleji pihenőnél a rendőrség kitereli az Ukrajna felé tartó teherforgalmat, és az M35-ös–M4-es autóút útvonalra, a Nagykereki (RO) határ felé irányítja azokat. A személygépkocsikat nem érintik az intézkedések, de a kiterelési pontoknál az erős forgalom miatt időnként torlódnak a járművek.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját!

Kapcsolódó írásaink