Krónika

Az internet kedvence lett a „Grincs macska"

Egy kanadai nő macskája nagyon gyorsan TikTok-sztárrá vált

Bean egy mentett cica, akit gazdája, Danielle egy éve hozott el egy egyiptomi menhelyről, ahol borzalmas körülmények között élt – írta meg a hirado.hu.

Az internet kedvence lett a „Grincs macska"
Képünk illusztráció
Fotó: Biosphoto via AFP/Jean-Michel Labat

„Ő a legédesebb macska, mindenhova követ, és a mellkasomon alszik. Nem sokkal azután, hogy örökbe fogadtam, rájöttem, hogy amikor izgatott, vagy azt látja, hogy jógázom, elkezd rohangálni, és rám ugrik” – mesélte a gazdája, aki látva a cica viselkedését, úgy döntött, hogy elkezd humoros videókat készíteni magukról.

Először jógázós videókat osztott meg kettőjükről, majd észrevette, hogy a macskára a jógázáshoz hasonló hatással van, ha karácsonyi dalokat énekel előtte.

„Valószínűleg nem szereti az énekhangom” – jegyezte meg Danielle, aki az egyik videójában felszólította kedvencét, hogy ne legyen Grincs, hanem érezze át a karácsonyi hangulatot.

Objektum doboz

Persze a valóságban Bean nagyon is távol áll attól, hogy – ahogy a Grincs – ellopja a karácsonyt. A több százezres nézettségből és a kommentekből is látszik, hogy a különleges macska sokaknak okoz örömet TikTok-szerepléseivel.

Kapcsolódó írásaink