Krónika

Titkos UFO-akták szivárogtak ki

Titkos dokumentumok szivárogtak ki, amelyek igazolják, hogy 1947-ben valóban a Földön jártak a földönkívüliek

Az amerikai történelem egyik legismertebb és leghíresebb ufóbalesete az 1947-es roswelli ufószerencsétlenség. Habár eddig az amerikai szervek hivatalos jelentése szerint egy időjárási szonda esett le Rowsellre akkor, most mégis kiderült: igazából űrhajóról volt szó – írta meg a borsonline.hu

Titkos UFO-akták szivárogtak ki
Képünk illusztráció
Fotó: : AFP/Science Photo Library/Victor Habbick Visions

Az szintén kiderült, hogy bizonyos kormánytagok már találkoztak is két ufóval, egy „hivatalos találka” keretein belül az incidens után, 20 évvel. Az még nem teljesen biztos, honnan kerültek elő ezek a bizonyítékok, egyes források szerint a Reddit a kiindulópont.

Az internetre felkerült dokumentumok neve Aquarius és Sigma Project. Az igazság az oldalakban rejlik, amiből kiderült, hogy az 1947-es incidens maradványait egy titkos operációs művelet keretein belül elszállították további tudományos vizsgálatok céljából. Majd pár oldallal később kiderült, hogy 1964-ben Új-Mexikóban két rendőr látott két személy beszállni egy fényes tárgyba, ami később felemelkedett a levegőbe, majd eltűnt – írja a DailyStar.

Az amerikai szervek tehát már nem tudják tagadni azt, hogy igenis történtek földönkívüli látogatások, mivel a kiszivárgott iratokban mindent részletesen leírtak.

1964-es esetről például így fogalmaztak:

1964. április 25-én az Amerikai Egyesült Államok Légierejének hivatali személyei találkoztak két földönkívülivel, egy előzetesen leegyeztetett helyszínen, Új-Mexikóban. A megbeszélés nagyjából három óra hosszú volt. A hivatalnokok sikeresen információkat cseréltek az űrlényekkel. A projekt a légierő bázisán fog folytatódni.

Kapcsolódó írásaink