Krónika

Az USA, Kína és Oroszország titkos fegyverkezési versenyt folytat a lezuhant ufók visszaszerzéséért

Egy volt amerikai hírszerző szerint Kína és Oroszország is azon van, hogy megszerezzen egy lezuhant ufót, valamint már Hitler is tudott a létezésükről, olvasható a Ripost.hu-n megjelent hírben.

Az USA, Kína és Oroszország titkos fegyverkezési versenyt folytat a lezuhant ufók visszaszerzéséért
Képünk illusztráció
Fotó: VICTOR HABBICK VISIONS / SCIENCE P / VHB / SCIENCE PHOTO LIBRARY VIA AFP

Egy ufóügy informátora, aki az év elején megdöbbentő vallomást tett az amerikai kongresszus előtt a Pentagon titkos, „több évtizedes ufóbalesetek utáni helyreállítási és visszafejtési programjáról”, azt állítja, hogy az amerikai mellett az orosz és kínai ügynökségek is azon dolgoznak, hogy megszerezzék és elemezzék a földönkívüli technológiát.

David Grusch, az amerikai légierő egykori hírszerző tisztje egy San Marinóban megrendezett ufókonferencia előtt úgy nyilatkozott, hogy Kínának határozottan van saját UAP (manapság ezt a megnevezést használják az ufó helyett) munkacsoportja, és hogy az orosz hatóságok is elég eltökéltek az ügyben.

Mi köze a Vatikánnak az idegenekhez?

Joe Rogan podcasternek adott interjújában hozzátette, hogy az ufószerencsétlenségek felkutatásának története még régebbre nyúlik vissza, mint azt a legtöbben gondolnák, részletesen kitérve egy, az 1930-as években történt olaszországi incidensre.

XII. Piusz pápa és a Vatikán is részt vett benne az OSS-en keresztül, amelyből a CIA lett, majd később (Franklin D. Roosevelt elnökhöz) közvetítették, és így tudta az USA, hogy valami furcsa dolog történt

– mondta.

Már Hitlernek is az idegen technológiára fájt a foga?

Ugyanabban az időben, amikor az amerikai hatóságok tudomást szereztek az állítólagos incidensről, Hitler náci kormányának is küldtek leírásokat a „csészealj alakú” űrhajóról, amely az észak-olaszországi Lombardia tartományban szállt le.

Az olaszok annyira össze voltak zavarodva, hogy felhívták a németeket, és azt kérdezték, hogy ez az egyik Wunderwaffe (titkos fegyver)? Vagy mi a fene zuhant le Észak-Olaszországban? Mussolini megkérte a németeket, hogy menjenek oda, akik persze azt mondták, hogy „ez nem a miénk, de nézzük meg együtt”

– tette hozzá Grusch, aki úgy véli, hogy az idegen űrhajó titkainak megismerésének lehetősége volt az egyik oka Hitler és Mussolini szoros együttműködésének a második világháborúban.

A Pentagon mindent tagad

A Pentagon szóvivője, Sue Gough azonban már korántsem tartja a fenti állításokat valósnak, azt mondta:

Az Amerikai Védelmi Minisztérium nem talált semmilyen ellenőrizhető információt, amely alátámasztaná azt az állítást, hogy a múltban léteztek vagy jelenleg is léteznek földönkívüli anyagok birtoklására vagy visszafejtésére szolgáló programok

– írja a Daily Star.

Kapcsolódó írásaink