Krónika

Szeméremsértés miatt adott ki körözést a dunaújvárosi rendőrség

A dunaújvárosi rendőrség szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást egy ismeretlen tettessel szemben, olvasható a Blikk.hu-n.

Szeméremsértés miatt adott ki körözést a dunaújvárosi rendőrség
A férfi 2023. november 12-én Dunaújvárosban, a Weiner Tibor körúton szeméremsértő módon viselkedett
Fotó: Police.hu

A felvételeken látható ismeretlen személyazonosságú férfi 2023. november 12-én 16 óra 15 perc körül Dunaújvárosban, a Weiner Tibor körúton szeméremsértő módon viselkedett.

A feltételezett elkövető erős testalkatú, 180–185 centiméter magas, kopaszodó, sötét hajú, szakállas – írják a Police.hu-n.

A bűncselekmény elkövetése során hosszú fehér színű mellényt, világos színű rövid ujjú pólót, sötét melegítőnadrágot, fehér színű, oldalán csíkos futócipőt, bal csuklóján karórát viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-523-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó írásaink