Krónika

Az időutazó hátborzongató bejelentést tett

Már csak pár évünk maradt hátra

Egy titokzatos fickó azt állítja magáról, hogy ő egy 2027-ben rekedt időutazó. Hogy ezt bizonyítsa, az Egyesült Királyság általában zsúfolt fővárosába ment, ahol egyedül sétálgatott az utcán. Állítja: ő az utolsó élő ember – írta meg a Ripost.

Az időutazó hátborzongató bejelentést tett
Képünk illusztráció
Fotó: Hans Lucas via AFP/Xose Bouzas

Javiert először 2021-ben kapta fel az internet szele, már akkor is azzal kampányolt, hogy ő egy időcsapdába ragadt időutazó. Videói egyre népszerűbbek lettek, városokban és ismert turisztikai központokban sétálgatott egyedül, éppen aszerint, mit kértek tőle a rajongói. Ezzel is bizonyítani akarta, mennyire magányos életet él egyedüliként a földön.

Míg számos látogatása során olyan látványosságok körül járt, mint a római Colosseum vagy akár olyan repülőterek, mint amilyenben Marakeshben járt, most úgy döntött, hogy az Egyesült Királyság mellett teszi le a voksát és egyedül sétál London utcáin. Néhány klipben látták Camdenben sétálni – ami általában a turisták nyüzsgő gyűjtőpontja –, most azonban nem látott ott senkit.

A kommentelők feladványokkal igyekeznek lebuktatni és bizony komoly vita folyik arról, hogy igaz lehet-e az állítása vagy sem.

Objektum doboz

Míg egyesek úticélokkal bombázzák, mások azt az egyszerű kérdést teszik fel neki, hogy ha egyedül van az egész világon, akkor mégis hogyan tud repülni vagy hogyan van áram? Ezekre a kérdésekre egyelőre természetesen nem érkezett válasz.

Kapcsolódó írásaink