Krónika

Mérges kígyóval ölte meg feleségét és csecsemőjét egy indiai férfi

A falubeliek megölték a kígyót

Letartóztattak egy indiai férfit, aki állítólag megölte feleségét és kétéves kislányát úgy, hogy egy mérges kobrát engedett a szobájukba – írta meg az Origo.

Mérges kígyóval ölte meg feleségét és csecsemőjét egy indiai férfi
Képünk illusztráció
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP/Roland Weihrauch

Az eset odishai Ganjamban történt. A 25 éves Ganesh Patra és felesége, a 23 éves Basanti Patrával. 2020-ban házasodtak össze, és egy Debasmita nevű lányuk született. Kapcsolatuk azonban megromlott, ezért a férfi sajátos megoldást választott a helyzet rendezésére.

Egy tévécsatorna szerint a férj állítólag egy kígyóbűvölőtől vette a kobrát, azzal az ürüggyel, hogy azt vallási célokra fogja használni. Ám nem így tett.

Kiengedte a kígyót egy műanyag edényből abban a szobában, ahol a felesége és a lánya aludt. Másnap reggel mindkettőjüket holtan találták meg.

Ganesh azt mondta a szomszédoknak, hogy egy kígyó ment be a házába, és megmarta a feleségét és a gyermekét.

A falubeliek megölték a kígyót, majd az anyát és a lányát egy közeli kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították őket. A férfi apósa azonban feljelentést tett a rendőrségen, ezért a rendőrök eljárást indítottak.

Objektum doboz

Ganjam rendőr felügyelője, Jagmohan Meena elmondta, hogy Ganesh apósa gyilkossággal vádolta meg a vejét.

Ganesht egy hónappal az eset után letartóztatták – írja a Daily Mail. A férfi kezdetben tagadta a vádakat, de végül a kihallgatás során elismerte a bűncselekményeket.

Kapcsolódó írásaink