Krónika

Kínai horoszkóp: 2024-ben tüzes energiákkal érkezik a Sárkány éve

A kínai horoszkóp szerint pozitív változásokat ígér a Fa Sárkány éve: milliók várják már 2024-et, olvasható a ripost.hu-n megjelent írásban. De mit is ígér 2024?

Kínai horoszkóp: 2024-ben tüzes energiákkal érkezik a Sárkány éve
Kínai horoszkóp: 2024-ben tüzes energiákkal érkezik a Sárkány éve
Fotó: NorthFoto - Represented by ZUMA Press, Inc Wong Fok Loy

Kínában a horoszkóp a holdhónapok alapján készül. Így 2024. február 10-én kezdődik a kínai holdújév: a Fa Sárkány éve, mely a bátorságot, a következetességet, a jóságot és a kitartást szimbolizálja. Tavasszal a sárkány az égig szökik, túlrepül a felhőkön, ősszel pedig lebukik az óceánok mélyébe. Ébredése pedig a földi energia megújhodását jelzi.

Hihetetlen változásokat ígér ez az év

A nagy változásokat az energiák gyors áramlása biztosítja, és ez lesz a jövő év jellemzője. A változások végül a javunkat fogják szolgálni. Kollektív és egyéni szinten is a világ javulását indítják be. Fontos tudni, hogy a Sárkány, a kínai asztrológia fenséges teremtménye az intelligencia, az erő és a kitartás szimbóluma. Ugyanakkor a szenvedély szimbóluma is, így azzal azért számolni kell, hogy a beinduló változások során nem mindegyik átmenet lesz békés.

Az 5 elem

A kínai asztrológiában minden állatövi év az 5 elemhez kapcsolódik. Ezek: a Fa, a Tűz, a Föld, a Víz, és a Fém. A következő év a Fa Sárkány éve lesz. A Fa a növekedést, előrehaladást jelképezi, és egyben a Tűz elem anyja, aminek az a jelentősége, hogy könnyen lángra lobbantja a szenvedélyt. A Fa és a Tűz kapcsolata a szikrához és a lánghoz hasonlítható.

Szerencseszámok:

Sárkány évének kedvező számai a 8, a 14, és a 21. Érdemes ezekre a napokra tenni fontos dolgokat, eseményeket. Az év színe a smaragdzöld, ha ruháidat ebben a színben választod és viseled, akkor fokozod az energiákat és a hatásaikat.

Kapcsolódó írásaink