Krónika

Szobatársat keres a kanadai nő, de egy nagyon furcsa feltétellel

Hatalmas visszhangja lett egy torontói albérlet hirdetésének, a jelenlegi bérlő ugyanis úgy keres havi 900 dollárért szobatársat, hogy annak még egy franciaágyban is vele kell majd aludnia, írja a New York Post alapján a 24.hu

Szobatársat keres a kanadai nő, de egy nagyon furcsa feltétellel
Képünk illusztráció
Fotó: MH-archív/Hegedüs Róbert

A tóra néző belvárosi lakást a nő úgy hirdette meg, hogy szobatársat szeretne, az viszont csak a leírásból derült ki, hogy egy „nyitott személyiségű nő” lenne számára ideális, aki aludna is mellette – írja a lap.

A hirdetés Anya Ettinger torontói ingatlanközvetítő szúrta ki majd osztotta meg a TikTokon azzal a szöveggel: amikor azt hitted, hogy a torontói piac már nem lehet rosszabb, mégis az lett.

Objektum doboz

A jelenlegi bérlő egyébként arról beszélt, korábban is lakott már így együtt mással, akivel korábban csak a Facebookról ismerték egymást, és jól működött az együttélés.

A kommentszekcióban egyébként az emberek nemcsak azon kapták fel a fejüket, hogy valaki a saját ágyába keres bérlőt, hanem azon is, hogy mennyiért. 900 dollár átszámítva több mint 300 ezer magyar forint, ami még az ottani piacon is drágának számít egy szoba feléért – írták.

Kapcsolódó írásaink

Német lakásprogram indul

ĀEgy átfogó csomag hosszabb távon megállíthatja az albérlet- és az ingatlanár-emelkedést, sokak lakhatási gondjaira kínálva ezzel megoldást szakértők szerint